Uporaba cvetja in njegove simbolike sega v same začetke razvoja človeške kulture. Cvetlična umetnost izhaja iz človekove želje po ustvarjanju in estetiki, kjer meje postavlja le domišljija. Ni važno, ali boste podarili le en cvet ali razkošen šopek, vsakomur boste s tem polepšali dan.

V naših cvetličarnah je v ospredju ljubezen do cvetja in veselje do aranžiranja, s čimer želimo ponesti lepote narave v vaš dom, pisarno ali družabne prostore. Predvsem pa si prizadevamo uresničiti vaše želje in potrebe, kar dosegamo s kreativnostjo in kakovostnimi storitvami.

Pri nas vas pričakuje velika ponudba raznovrstnega rezanega cvetja, okrasnih lončnic, dekorativnih posod, žalne floristike in sveč. Sveže rezano cvetje vam bodo spretne cvetličarke oblikovale v čudovite aranžmaje za vse priložnosti, letne čase in okuse. Z našim cvetjem je vsako darilo veliko lepše.

Če se boste odločili za obisk naših cvetličarn, se boste k nam radi vračali. V kolikor pa ste v stiski s časom in idejami, vam z veseljem pomagamo z nasvetom in izbrano cvetje dostavimo na dom ali v poslovne prostore – interflora.