Marjetica Koper upravlja mestno kopališče »Mokra Mačka«, ki se nahaja v koprskem mestnem jedru. Kopališče obratuje od 15. junija do 30. septembra, v tem času pa je poskrbljeno za varno kopanje vseh uporabnikov. Urnik obratovanja je vse dni v tednu, med 9. in 19. uro, s tem, da so reševalci iz vode prisotni od 8. do 20. ure. Za varnost je poskrbljeno tudi po tej uri, saj varnostniki varujejo območje med 22. in 6 uro.

Kopališče v času poletne sezone sprejema tudi do 1.000 obiskovalcev hkrati, zato se še posebej trudimo, da bi bil njihov obisk varen in udoben. Na samem kopališču je več garderobnih hišk, nameščeno je večje tematsko igralo za otroke. Za najmlajše je urejen tudi peskovnik in veliko zelenih travnatih površin.

Na kopališču zagotavljamo vse možnosti ločenega zbiranja odpadkov v posebnih, barvnih in zelo opaznih zabojnikih prostornine 240 l.

Kopališče »Mokra mačka« že več let zapored krasi Modra zastava, ki je mednarodno priznani okoljski znak za trajnostno upravljanje kopališč in marin in je namenjen povečevanju okoljske ozaveščenosti na kopališču, sooblikovanju okoljske etike in spodbujanju okoljsko odgovornega obnašanja.