Do nedelje, 14. julija 2024, sprejemamo prijave na razpis za dve prosti delovni mesti komunalnega delavca ali delavke za zbiranje odpadkov. Trajanje zaposlitve za polni delovni čas je 6 mesecev, izkušnje niso potrebne, zahtevana pa je vsaj osnovnošolska izobrazba.

Delovne naloge obsegajo nakladanje odpadkov na komunalno vozilo, čiščenje in urejenost odjemnih mest po izpraznitvi zabojnikov, upoštevanje navodil voznika glede varnosti pri delu, evidentiranje poškodovanih zabojnikov in zabojnikov, ki potrebujejo pranje, evidentiranje napačno odloženih kosovnih odpadkov na odjemnih mestih, pomoč pri čiščenju in pranju vozila, skrb za urejenost terena, ki ga delevec vodi, pripravljenost na domu v primeru povečanega obsega dela in ostala dela po nalogu vodje ali direktorja.

Prijave na prosta delovna mesta lahko pošljete po pošti na naslov Marjetica Koper d.o.o., Ulica 15. maja 4, 6000 Koper ali na elektronski naslov kadrovska@marjeticakoper.si. Pri oddaji prijave obvezno pripišite delovno mesto, za katerega ste se prijavili. Za vse dodatne informacije nas lahko kontaktirate prek elektronskega naslova kadrovska@marjeticakoper.si ali na telefonski številki 05 66 33 707.