Aplikacija Parkmewise

Uspešen sistem SMS Parking nadgrajen z aplikacijo ParkMeWise

 


Marjetica Koper je sistem plačila parkirnine preko SMS sporočil nadgradila z novo aplikacijo »ParkMeWise«
, ki je že brezplačno dostopna za naprave,  ki delujejo na platformah Android in iOS. Aplikacija je na voljo v slovenskem, italijanskem in angleškem jeziku.

Aplikacijo ParkMeWise je izdelalo podjetje 2mobile, ki je skupaj z Marjetico Koper razvilo tudi zelo uspešen sistem plačila parkirnine s kratkimi SMS sporočili. Aplikacija ponuja vrsto dodatnih storitev in možnost plačila parkirnine s plačila s kreditno kartico, kar bo olajšalo uporabo za tujce, ki bodo lahko odslej parkirnino plačali brez nobenih stroškov mobilnih operaterjev. Sicer aplikacija ParkMeWise kot prva v Sloveniji omogoča vse možne plačilne sisteme (kreditne kartice, SMS in Moneta).

Aplikacija ponuja interaktiven pregled nad vsemi parkirišči v upravljanju Marjetice Koper, geolociranje najbližjih parkirišč, urnike in cene parkiranja, nalaganje dobroimetja preko vseh plačilnih sistemov, možnost shranjevanja priljubljenih parkirišč, uporabo več avtomobilskih registrskih številk hkrati, možnost podaljševanja parkirnine, pregled aktivnih in preteklih parkirnin in številne druge storitve, ki so zelo enostavne in intuitivne za uporabo.

Vse ostale prednosti, ki jih nudi plačilo parkirnine preko storitve SMS Parking, ostajajo. Gre predvsem za možnost brezgotovinskega plačevanja parkirnine, sklenitev in podaljšanje parkiranja na daljavo, sklenitev parkirnine brez tiskanja listka in prejem obvestila pred iztekom parkirnine.