19.11.2019

Nujna vzdrževalna dela v javnih sanitarijah na mestni tržnici

Uporabnike obveščamo, da bodo javne sanitarije na mestni tržnici, zaradi nujnih vzdrževalnih del, v sredo, 20. 11. 2019, in četrtek, 21. 11. 2019, ZAPRTE. Oba dneva bo možna uporaba javnih sanitarij v prvem nadstropju objekta Taverna na Pristaniški ulici. Marjetica Koper se uporabnikom opravičuje za morebitne nevšečnosti in prosi za razumevanje.

16.11.2019

Delni izpadi javne razsvetljave na Pristaniški ulici v Kopru

Uporabnike obveščamo, da zaradi tehnične napake na električnem omrežju prihaja do delnih izpadov delovanja javne razsvetljave na Pristaniški ulici v Kopru. Do okvar na podzemnem, dovodnem sistemu prihaja zaradi povišanega plimovanja morja v preteklih dneh. Napaka bo predvidoma odpravljena do ponedeljka, 18. 11. 2019. Za vse morebitne nevšečnosti se vam iskreno opravičujemo in prosimo za

28.10.2019

Spremenjen urnik odvoza komunalnih odpadkov

Marjetica Koper obvešča svoje uporabnike, da bo med prvonovembrskimi prazniki spremenjen urnik odvoza komunalnih odpadkov. V petek, 1. novembra, se odvoz komunalnih odpadkov ne bo izvajal. Odvoz bo zato potekal z enodnevnim zamikom v soboto, 2. novembra. Uporabnike tako prosimo, da individualne zabojnike pustijo na odjemnih mestih dan več, torej do sobote. S ponedeljkom, 4.