Prejšnji teden smo na Marjetici Koper razpisali 20 prostih delovnih mest v oddelku snaga. Razpis zdaj podaljšujemo, možnost prijave je odprta do vključno 14. septembra. Z današnjim smo razpisali tudi dodatna 3 mesta na delovnem mestu čistilke.

Navkljub dobrem odzivu kandidatk in kandidatov podaljšujemo možnost prijave in še naprej iščemo 5 novih sodelavcev na delovnem mestu komunalnega delavca za čiščenje površin in 15 sodelavcev na delovnem mestu komunalnega delavca zbiranja odpadkov. Na ta način stremimo k izgradnji močnega in povezanega kolektiva, ter odpravljamo sporne prakse najemanja delovne sile iz preteklosti in hkrati omejujemo stroške zunanjih izvajalcev.

Za tri delovna mesta čistilke je čas trajanja zaposlitve 12 mesecev, predvideva pa predvsem čiščenje in vzdrževanje poslovnih prostorov in sanitarij, ter zalivanje rastlin v vseh prostorih. Rok za prijavo je do vključno 16. septembra.

Vsi kandidati in kandidatke lahko svoje vloge posredujete izključno po pošti na naslov Marjetica Koper d.o.o., Ulica 15. maja 4, 6000 Koper. Več informacij o delovnih mestih si lahko preberete v PDF dokumentih, ki jih prilagamo na dnu strani. Kandidatom, ki ste prijave že oddali v prvem roku, vam novih ni potrebnoo oddajati.