Plakatiranje

Marjetica Koper razpolaga s plakatnimi mesti in elektronskimi reklamnimi zasloni v Mestni občini Koper in Občini Ankaran. 129 plakatnih mest na 61 lokacijah in 6 elektronskih zaslonov omogoča odličen doseg v mestnem središču, primestju in podeželju.

Plakatiranje se izvaja v dveh terminih, in sicer 10-dnevni (torek – četrtek) ali 11-dnevni (petek – ponedeljek).

Elektronski reklamni zasloni

Elektronski reklamni zasloni so eden izmed najsodobnejših načinov zunanjega oglaševanja pri nas. Naše podjetje je ob koncu leta 2019 aktivneje pristopila k trženju elektronskih reklamnih zaslonov v Mestni občini Koper. Na voljo je šest elektronskih zaslonov – štiri »velikani« in dva »citylighta«. Lokacije velikih zaslonov so na elitnih lokacijah na obrobju mestnega jedra in pokrivajo glavni mestni vpadnici na izvozih Koper – center in Koper – Semedela. Točne lokacije so krožišče pri mestni tržnici, ob koncu koprske obvoznice in ob nogometnem stadionu Bonifika. Poleg večjih zaslonov sta na voljo tudi dva manjša – ob Areni Bonifika in na parkirišču ob mestni plaži.

Oglaševanje na elektronskih zaslonih v kratkem času doseže veliko skupino ljudi – otroci, odrasli ali upokojenci; vozniki, kolesarji ali pešci. Takšno oglaševanje pritegne pozornost mimoidočih v vseh delih dneva, je stroškovno učinkovito, omogoča hitro objavo in spreminjanje vsebin in je nenazadnje tudi okolju zelo prijazno. Naši elektronski zasloni delujejo vsak dan med 5. in 24. uro, cenik pa je sestavljen za 800 dnevnih prikazov.