Plakatiranje

Marjetica Koper razpolaga s plakatnimi mesti in elektronskimi reklamnimi zasloni v Mestni občini Koper in Občini Ankaran. Okrog 150 plakatnih mest na 61 lokacijah in 8 elektronskih zaslonov omogoča odličen doseg v mestnem središču, primestju in podeželju.

Plakatiranje se izvaja za dva termina:

od torka do naslednjega četrtka (10 dni): cena je 6,50€ + DDV za plakat formata B1.
od petka do naslednjega ponedeljka (11 dni): cena JE 7,15€ + DDV za plakat formata B1

Elektronski reklamni zasloni

Elektronski reklamni zasloni so eden izmed najsodobnejših načinov zunanjega oglaševanja pri nas. Naše podjetje je ob koncu leta 2019 aktivneje pristopila k trženju elektronskih reklamnih zaslonov v Mestni občini Koper. Na voljo je osem elektronskih zaslonov – štiri »velikani«, dva »citylighta« in dve INFO tabli. Lokacije velikih zaslonov so na elitnih lokacijah na obrobju mestnega jedra in pokrivajo glavni mestni vpadnici na izvozih Koper – center in Koper – Semedela. Točne lokacije so krožišče pri mestni tržnici, ob koncu koprske obvoznice in ob nogometnem stadionu Bonifika. Poleg večjih zaslonov so na voljo tudi štirje manjši – ob Areni Bonifika, na parkirišču ob mestni plaži in na potniškem terminalu.

Oglaševanje na elektronskih zaslonih v kratkem času doseže veliko skupino ljudi – otroci, odrasli ali upokojenci; vozniki, kolesarji ali pešci. Takšno oglaševanje pritegne pozornost mimoidočih v vseh delih dneva, je stroškovno učinkovito, omogoča hitro objavo in spreminjanje vsebin in je nenazadnje tudi okolju zelo prijazno. Naši elektronski zasloni delujejo vsak dan med 5. in 24. uro, cenik pa je sestavljen za 800 dnevnih prikazov.