Bliža se jesenski čas, ki je v več pogledih najbolši za sajenje dreves, grmičevja in trajnic. Zaradi prijetnih temperatur in stalno vlažne zemlje, se sadike lepo ukoreninijo že do pomladi in zaradi tega lažje prenesejo morebitno poletno sušo. V ta namen smo v naši Mestni vrtnariji povsem prevetrili in dodatno obogatili ponudbo sadnega drevja.

Triletne češnje, marelice, kakiji, višnje, fige, jablane in hruške so sedaj na voljo že od 14,80 evrov. Naši prijazni in strokovno usposobljeni sodelavci vam bodo z veseljem pomagali in svetovali ob nakupu različnih vrst sadik. Sadikam sadnega drevja smo v tokratni akciji dodali tudi v Slovenski Istri zelo priljubljeno namizno grozdje sorte fragola. Gre za odporno črno vrsto trte, sladkega okusa in muškatne arome.

Vse zveste stranke še obveščamo, da sadike drevja in ostale izdelke dostavimo na dom, omogočamo pa tudi kvalitetno in strokovno zasaditev. Ravno v teh dneh smo prejeli tudi večjo pošiljko starejših oljk, primernih za okrasno zasaditev. Kontaktirate nas lahko preko telefonske številke 05 66 33 783 ali preko elektronskega naslova daniel.ban@marjeticakoper.si. Vabljeni na Škocjansko pot 2!