Mestna vrtnarija na Škocjanu je dodatno obogatila celotno spomladansko ponudbo. Posebej ugodno ceno smo tokrat pripravili na sadike iz domače pridelave. Izbirate lahko med paradižniki, kumarami, bučkami, peteršiljem in zeleno, ki so vzklili v naših rastlinjakih na Škocjanu.

Poleg tega so na voljo tudi sadike cvetočih trajnic, lavande, rožmarina, zelišč in še mnogo drugega. Prav v tem tednu smo prejeli tudi novo pošiljko čudovitih stoletnih oljk. Primerne so tako za vrt, kot za okrasitev vaše terase. Nega okrasne oljke je preprosta, rade pa imajo sončno in polsenčno lego. Ob njihovem sajenju ne pozabite na primerne substrate in ekološka gnojila, ki vam jih prav tako ponujamo v naši vrtnariji.

Prijazni in strokovno usposobljeni delavci vas pričakujejo vsak delavnik med 7:30 in 18:00, ter v tudi soboto med 7:30 in 13:00. Za večja naročila je še naprej na voljo tudi dostava na dom. Sadike in ostale izdelke lahko naročite prek telefonske številke 05 66 33 783 ali prek elektronskega naslova daniel.ban@marjeticakoper.si.