Marjetica Koper sporoča, da v torek, 14. aprila, ponovno odpirata vrata naši cvetličarni na Mudi in ob pokopališču na Škocjanu. Prav tako je od srede za stranke že odprt tudi servis vrtne in kmetijske mehanizacije Agroključ. Še naprej veljajo posebni ukrepi, obvezna je uporaba zaščitne maske in rokavic, v zaprte prostore pa prosimo, da vstopate posamično.

Po velikonočnih praznikih se na redni letni urnik vrača tudi Vrtnarija Škocjan, ki bo tako odprta od ponedeljka do petka od 7:30 do 18:00, ter v soboto od 7:30 do 13:00. Ponudbo smo v spomladanskem času še posebej obogatili. Okrasno drevje in grmičevje, cvetoče lončnice, sadike sadnih dreves, semena, vse vrste gnojil, okrasne posode, opore in dekoracije ter ostalo. Vse to je na voljo v naši vrtnariji na Škocjanu, kjer vam naši sodelavci vselej nudijo tudi hitro in strokovno svetovanje.

Posebna ponudba v tem času je tudi možnost dostave na dom za vsak nakup ter priprava vnaprej naročenih artiklov. V ta namen smo pripravili tudi zunanjo blagajno, ki omogoča hitro in brezstično plačilo. Naročila lahko oddate na elektronski naslov našega vodje Daniela Bana (daniel.ban@marjeticakoper.si) ali nas pokličete na telefonsko številko 05 66 33 783. Vabljeni!