Naše Obalno zavetišče za živali in Mladinsko društvo Marezige v nedeljo, 4. septembra, ob 19. uri organizirata dobrodelni koncert. Hiša kulture v Sv. Antonu bo gostila prireditev, na kateri bomo zbirali prostovoljne prispevke za brezdomne mucke in psičke iz vseh štirih občin Slovenske Istre. Vstop na koncert bo seveda brezplačen, materialne ali finančne donacije pa boste lahko oddali na stojnici Obalnega zavetišča na vhodu.

Na koncertu bodo nastopili fantje in dekleta iz big banda Bend-it! Orchestra. Mlad lokalni orkester deluje od leta 2018 pod vodstvom priznanega saksofonista Lovra Ravbarja. Člani orkestra so profesionalni in šolajoči se glasbeniki, ki jih druži medsebojni prenos znanja in ljubezen do skupnega muziciranja. Orkester zagovarja preigravanje klasik, hkrati pa tudi ustvarjanje njihove avtorske glasbe. S svojimi aranžmaji se vedno bolj gibajo v smeri iskanja prepoznavnega, povsem (samo)svojega sloga. Obljubljajo dobro uro in pol dolg koncert, kjer boste prišli na svoj račun ljubitelji različnih žanrov.

V našem Obalnem zavetišču bomo veseli prav vsake donacije, tako materialne kot finančne. Bližajo se hladnejši dnevi, zato lahko živalicam odstopite odrabljene odeje, brisače, deke ali vzglavnike. V omari lahko pobrskate tudi za kakšnim starejšim povodcem ali igračko vašega ljubljenčka, ki je ne uporablja več. Naši zapuščenčki bodo hvaležni prav vsake pomoči, ki jim jo boste namenili.

Za vse dodatne informacije o koncertu ali donacijah smo dosegljivi prek elektronskega naslova zavetisce@marjeticakoper.si.