V naši Mestni vrtnariji smo se, zaradi dobrega odziva odločili, da akcijo sadnega drevja podaljšujemo tudi v mesec november. Tokrat smo za vas pripravili akcijo 3-letnega sadnega drevja, ki je na voljo že od 14,80€. Izbirate lahko med sadikami granatnega jabolka, češnje, marelice, kakija, višnje, fige, jablane, hruške, citrusov in še mnogo drugih.

»Jeseni posajeno, leto pridobljeno«, pravi star slovenski pregovor, ki mu še danes pritrdi večina poznavalcev. Prednost jesenskega sajenja drevja je predvsem ta, da se zemlja zaradi večje količine padavin hitreje poleže in dobro oprime korenin. Sadike v tem obdobju začnejo tudi hitro poganjati nove korenine, zato je drevje spomladi manj občutljivo in bolj odporno na morebitno poletno sušo. Ravno zaradi tega smo podaljšali akcijo tudi v tekoči mesec in vas vabimo, da nas obiščete ter se odločite za svoje novo sadno drevesce.

Še vedno imamo na voljo tudi osebno dostavo sadik, naročila pa sprejemamo prek telefonske številke 05 66 33 783 ali elektronskega naslova daniel.ban@marjeticakoper.si. Poleg dostave omogočamo tudi kvalitetno in strokovno zasaditev. Vabljeni, da nas obiščete na Škocjanski poti 2, takoj za osrednjim koprskim pokopališčem!