Bisnode certifikat bonitetne odličnosti je v poslovnem svetu sprejeta izkaznica o nadpovprečni kakovosti poslovanja podjetja. Na osnovi sprotnih informacij o poslovanju ter podatkov iz preteklih let se certifikat podeljuje za obdobje 12 mesecev od dneva izdaje. Več deset statistično značilnih spremenljivk, preverjenih formul na podlagi finančnih podatkov, blokad, plačilnih navad ter tožb dokazuje varnost, konkurenčnost, trajnost, stabilnost, vzornost in zanesljivost poslovnih subjektov.

Bonitetna odličnost zagotavlja varnost, vzornost in uspešnost. Z mednarodno uveljavljeno prakso certificiranja bonitetna ocena ne odraža zgolj več kot leto dni stare finančne slike podjetja, temveč vključuje velik nabor statistično relevantnih in ažurnih podatkov o trendih, ki z naprednimi analitičnimi algoritmi kažejo na verjetnost (ne)uspeha podjetja. Certifikati za prihodnjih 12 mesecev napovedujejo varnost pred izbrisi ali insolventnostjo, prisilno poravnavo ali likvidacijo, izbrisom iz poslovnega registra, blokado transakcijskih računov subjekta. Bonitetna odličnosti poslovnemu okolju sporoča tudi uspešnost finančnih rezultatov, trajnost in stabilnost, saj izkazuje kontinuirano brezhibno poslovanje, ter vzornost in zanesljivost zaradi dobre plačilne discipline.

Certifikat za naše podjetje pomeni nagrado za uspešno delo in dokaz, da se podjetje razvija v pravo smer. Velika zahvala gre predvsem našim pridnim in predanim sodelavem, ki dnevno skrbijo, da Marjetica Koper med občani predstavlja uspešno in zaupanja vredno znamko.