V našem podjetju poleg vsakdanjih opravil na javnih površinah že vrsto let skrbimo tudi za ozelenitev in primerno oskrbo zasebnih vrtov, balkonov in teras. S strokovnim svetovanjem in prodajo sadik, cvetja in kmetijske opreme skrbimo, da je delo dobro opravljeno tudi na vaših dvoriščih. Izredno pomemben del ponudbe tako predstavljata tudi cvetličarni ob osrednjem pokopališču na Škocjanu in na Prešernovem trgu v koprskem mestnem jedru.

Največji del raznolike ponudbe cvetličarn predstavljata rezano cvetje in okrasne lončnice. Prav rože veljajo za eno izmed lepših in najbolj priljubljenih daril ob prihajajočem dnevu žena. Osmi marec je dan, ko obeležujemo enakopravnost vseh žena v več kot 100 državah po svetu. V cvetličarnah Marjetice Koper smo zato pred praznikom, še posebej obogatili ponudbo različnih vrst cvetja. Obiščite nas in podarite vrtnico kot simbol strasti, mimozo kot simbol spoštovanja, tulipane kot simbol popolnosti ali gerbere kot simbol sreče. Sveže rezano cvetje vam bodo naše spretne cvetličarke oblikovale v čudovite aranžmaje, upoštevajoč vaše želje in okuse.

Toplo priporočamo, da se v naših cvetličarnah oglasite že nekaj dni prej in ta način prihranite veliko časa, potrpljenja in se izognete gneči zadnjega dne. Na Prešernovem trgu nas med tednom lahko obiščete do 15., na Škocjanu pa vse do 18 ure. Za naročilo posebnih aranžmajev nas lahko pokličete na telefonski številki 05 66 33 787 (Cvetličarna Muda) ali 05 66 33 786 (Cvetličarna Škocjan). Za vsa dodatna vprašanja smo na voljo prek elektronskega naslova patricija.rodela@marjeticakoper.si.