V mesecu novembru smo v naši trgovini vrtne in kmetijske mehanizacije Agroključ obeležili 10 let delovanja. V mesecu decembru zato vsem našim zvestim strankam in ostalim uporabnikom ponujamo jubilejni 10% gotovinski popust na vse izdelke iz zaloge.

Servis in trgovina vrtne in kmetijske mehanizacije Agroključ ponuja kosilnice, žage, kose, pihalnike, obrezovalnike, različno baterijsko orodje in ostale vrtne stroje priznanih blagovnih znamk. Ob strokovnem svetovanju naših delavcev bo izbira prave nitke za košnjo, vrtnega, sadjarskega in gozdarskega orodja, rezervnih delov za vrtne in kmetijske stroje, zaščitnih sredstev, maziv in olj, pravilna in veliko lažja.

Poleg nakupa nove opreme pa vam nudimo tudi servis in popravila različnih vrst kmetijskih in vrtnih strojev, brušenje verig motornih žag in ostala vzdrževalna dela na vaših strojih in orodjih.

Obiščete nas lahko vsak dan od ponedeljka do petka, od 7. do 17. ure, ter v soboto, od 7.30 do 12. ure. Naša trgovina se nahaja na Istrski cesti 39 v Kopru, le nekaj metrov od pokopališča v Škocjanu. Vabljeni!