Naša Mestna vrtnarija z novim mesecem prehaja na daljši letni urnik. V Škocjanu nas do konca meseca oktobra lahko obiščete ob delavnikih med 7.30 in 18.00, ob sobotah pa med 7.30 in 13.00.

Bogata ponudba še naprej zajema vse od okrasnega drevja in grmičevja, preko širokega izbora lončnic, pa vse do eksotičnih rastlin ter dekorja za stanovanja, balkone in terase. Še naprej so vam za nasvete na voljo tudi naši prijazni in strokovno usposobljeni sodelavci.

Kot običajno smo tudi v tem mesecu pripravili posebno akcijo. Tokrat lahko svoj zelenjavni vrt obogatite s sadikami zelja, ohrovta, cvetače, brokolija, pora, radiča in različnih vrst solat. Akcijska cena zabojčka z devetimi oziroma dvanajstimi sadikami je 2 evra. Prva polovica septembra velja za idealni čas sajenja prezimnih sort, zato pohitite in si čimprej zagotovite svoj zabojček.

Vse stranke še obveščamo, da je ob večjih naročilih še vedno na voljo dostava na dom in kvalitetna ter strokovna zasaditev. Kontaktirate nas lahko prek telefonske številke 05 66 33 783 ali prek elektronskega naslova daniel.ban@marjeticakoper.si. Vabljeni!