Marjetica Koper je konec leta 2018 prejela v upravljanje elektronske reklamne zaslone v Mestni občini Koper. Oglaševalcem je na voljo osem zaslonov – štiri “velikani”,  dva citylighta in dve INFO tabli.

Lokacije treh velikih zaslonov so na krožiščih, do katerih pripeljeta glavna izvoza s hitre ceste. Poleg njih je dodaten zaslon postavljen na koncu koprske severne obvoznice. Lokacije so skrbno izbrane, zato jih vsakdo, ki Koper obišče z vozilom, praktično ne more spregledati. Manjši zasloni so postavljeni še ob Areni Bonifika, na parkirišču ob mestni plaži, ter na glavnem potniškem terminalu.

Ponujamo ekskluzivne lokacije, ki v kratkem času dosežejo široko ciljno skupino – otroci, odrasli ali upokojenci, vozniki, kolesarji ali pešci. Takšno oglaševanje pritegne pozornost v vseh delih dneva, je zelo učinkovito, omogoča hitro objavo in spreminjanje vsebin in je nenazadnje tudi okolju zelo prijazno. Naši elektronski zasloni delujejo vsak dan med 5. in 24. uro.

Ob koncu leta vabimo vse lokalne podjetnike, da izkoristite možnost sodobnega oglaševanja vaših produktov ali storitev. Svojim strankam ter poslovnim partnerjem zaželite uspešen zaključek starega ter začetek novega leta. Za vse dodatne informacije nam pišite na elektronski naslov oglasevanje@marjeticakoper.si ali nas pokličite na 051 397 567.