Črni petek in veseli december sta že tik pred vrati. Vsa podjetja, organizacije, društva, športne in druge kolektive vabimo, da izkoristite vse naše možnosti oglaševanja. Izpostavite vaše akcije, povabite na prihajajoče dogodke ali samo zaželite vašim partnerjem vse dobro v novem letu. Vse to omogočamo na naših elektronskih zaslonih in več kot 150 plakatnih mestih.

Elektronski reklamni zasloni, s katerimi upravljamo, omogočajo enega izmed najsodobnejših načinov oglaševanja. Takšno oglaševanje pritegne pozornost mimoidočih v vseh delih dneva, je stroškovno učinkovito, omogoča hitro objavo in spreminjanje vsebin ter je nenazadnje tudi okolju zelo prijazno. Zasloni so postavljeni na atraktivnih lokacijah, do katerih peljeta glavna izvoza s hitre ceste – Koper center in Semedela. Na zaslonih, ki delujejo vsak dan, lahko objavite poljubne vsebine, ki bodo poskrbele za povečanje vaše prepoznavnosti, promocijo novih izdelkov ali storitev, informacije o bližajočih se prireditvah in še veliko več.

Poleg zaslonov naše podjetje upravlja tudi z več kot 150 plakatnimi mesti na 61 lokacijah v mestnem središču in na podeželju. Tudi ti predstavljajo učinkovito rešitev za obveščanje lokalne skupnosti. Za vse informacije smo dosegljivi prek elektronske pošte oglasevanje@marjeticakoper.si ali na telefonski številki 051 397 567.