Po posvetu z različnimi deležniki in ustanoviteljicama Mestno občino Koper in Občino Ankaran, bodo danes pričeli veljati ukrepi s ciljem zavarovanja zdravja naših uslužbenk in uslužbencev, ter občank in občanov Mestne občine Koper in Občine Ankaran. Smernice za ukrepe so bile podane s strani županov Slovenske Istre na včerašnji koordinaciji.

V izogib morebitne širitve pandemije koronavirusa, bo podjetje Marjetica Koper sprejelo sledeče ukrepe, veljavne z dnem 13. 03. 2020:

  1. Zapre se blagajna za stranke na sedežu podjetja (Ulica 15. maja 4). Plačila naših storitev uporabnice in uporabniki lahko opravijo brez provizije na blagajni Delavske hranilnice.
  2. Enako se do nadaljnjega zapirata pisarna in blagajna za stranke v objektu Tržnica (DE tržnica, parkirišča in občinska pristanišča). Uporabnike parkirišč ob tem naprošamo, da na svoja vozila obvezno namestijo zadnji veljavni parkirni abonma, katerega bodo komunalni nadzorniki smatrali kot veljavnega. Za pojasnila ali informacije glede abonmajev smo dosegljivi na brezplačni telefonski številki 080 81 20, na stacionarni telefonski številki 05 66 33 888, ter na elektronskem naslovu: parkirisce@marjeticakoper.si.
  3. Začasno se ukinejo vse uradne ure za stranke. Vsa komunikacija s strankami, bo do nadaljnjega potekala preko telefonov ali elektronske pošte.
  4. V Obalnem zavetišču za zapuščene živali se prepove vstop nezaposlenim (za vse obiskovalce, stranke, sprehajalce psov idr.). Začasno se v zavetišču ukinejo uradne ure, ter se živali do nadaljnjega ne oddaja.
  5. Ostalo delo v vseh organizacijskih enotah podjetja se izvaja nemoteno naprej, do morebitnih novih navodil s strani delodajalca. Za stranke ostaja še naprej odprta pisarna v pogrebno-pokopališki službi ter prodaja v Vrtnariji in cvetličarnah z nespremenjenim urnikom.

Ukrepi veljajo do preklica. Uporabnikom ze zahvaljujemo za strpnost in razumevanje.