Marjetica Koper je z uvedbo E-računa v mesecu novembru pričela z zbiranjem prijav za nagradno igro. V nagradni igri lahko sodelujete vsi uporabniki, ki ste ali še boste opustili “papirnati” način prejemanja računov za odvoz komunalnih odpadkov. Nagradno igro smo zaradi zelo dobrega odziva podaljšali do četrtka, 26. 12. 2019. Žrebanje in rezultati bodo objavljeni v petek, 27. 12. 2019.

Marjetica Koper bo podelila nagrade trem izžrebanim uporabnikom. Nagrade za prva tri mesta so:

  • Pametni telefon Xiaomi Mi Note 10
  • Brezrokavnik Marjetice Koper
  • Flis Marjetice Koper

Rezultati nagradne igre bodo objavljeni na spletni in Facebook strani Marjetice Koper. Nagrado bo prejemnik lahko prevzel na sedežu Marjetice Koper na Ulici 15. maja 4, vsak delovni dan med 8. in 15. uro. Nagrade se lahko prevzamejo najkasneje do 20.1.2020.

Vsa dodatna vprašanja, ki se nanašajo na nagradno igro »Preklopi na E-račun«, nam lahko posredujete na elektronski naslov: info@marjeticakoper.si. Pravila nagradne igre in vloga za preklop na E-račun sta objavljeni med dokumenti na dnu spletne strani. Izpolnjen in podpisan obrazec lahko pošljete na naslov: Javno podjetje-Azienda pubblica Marjetica Koper, d.o.o.-s.r.l. , Ulica 15. maja 4, 6000 Koper – Capodistria ali ga skopiranega pošljete na elektronski naslov: ekoracun@marjeticakoper.si.

Marjetica Koper se zahvaljuje vsem uporabnikom, ki boste “preklopili” na E-račun in s tem prispevali svoj delež k varovanju okolja.