Uporabnike obveščamo, da smo v sredo, 3. maja, pričeli z izvedbo prvega kroga dezinsekcije javnega kanalizacijskega omrežja na območju Mestne občine Koper in Občine Ankaran v tem letu. Dezinsekcija bo opravljena na celotnem omrežju, na podlagi prijav občank in občanov v minulem letu ter potreb, ki so se izkazale ob rednem izvajanju gospodarske javne službe. Z izvajanjem dezinsekcije zatiramo oziroma zmanjšujemo število škodljivih insektov t.j. žuželk (npr. ščurki).

Na podlagi lanskoletnih izkušenj občanke in občane pozivamo, da se pridružijo akciji in dezinsekcijo na lastne stroške izvedejo tudi v stanovanjskih blokih in zasebnih objektih, saj bo uspešna le, če bo sočasno opravljena na celotnem območju. Izvedba dezinsekcije je pogojena z vremenskimi pogoji, zato si v primeru neugodnega vremena pridržujemo pravico o spremembi termina izvedbe dezinsekcije.

Za več informacij ter vsa dodatna vprašanja nas lahko kontaktirate prek elektronskega naslova kanalizacija@marjeticakoper.si ali telefonske številke 05 66 33 801, oziroma na elektronski naslov izvajalca radit@siol.net ali telefonske številke 068 138 831.