Naša Mestna vrtnarija na Škocjanu je tudi letos pripravila posebno poletno akcijo. Od ponedeljka, 1. avgusta, pa vse do konca meseca smo za vas pripravili 20 odstotni gotovinski popust ob nakupu vseh vrst rastlin iz zaloge. Popust velja na okrasno drevje in grmičevje, rastlinski dekor za stanovanja, cvetoče lončnice, eksotične rastline, sadno drevje in še mnogo drugega.

Kljub temu, da je na vrtovih in dvoriščih največ dela spomladi, tudi poleti nanje ne smemo pozabiti. Poleg uživanja ob pogledu na naše pridelke, lahko sproti poskrbimo za urejanje okolice in sajenje sadik, ki jih bomo obirali jeseni. V naši vrtnariji sporočajo, da je na zalogi ostalo še kar nekaj grmovnic in sadik sadnega in ostalega drevja, ki so sedaj na voljo po posebej ugodnih cenah. Obiščite nas in izberite med oleandri, cipresami, jasminom, magnolijami, javorjem, agrumi in drugim sadnim drevjem ter čudovitimi stoletnimi oljkami.

Naši strokovno usposobljeni delavci vas pričakujejo od ponedeljka do petka med 7:30 in 13:00, ter v soboto med 7:30 in 12:00. Dosegljivi smo tudi prek telefonske številke 05 66 33 783 ali elektronskega naslova daniel.ban@marjeticakoper.si. Prek omenjenih kontaktov se še vedno lahko dogovorite tudi za osebno dostavo sadik na dom. Vabljeni!