Spletni portal Avtokampi.si je tudi letos pripravil glasovanje Naj kamp Adria za najboljše kampe, mobilne hišice, glamping resorte in postajališča za avtodome v Sloveniji in na Hrvaškem. Najboljši kamp v Sloveniji je kamp Šobec, na Hrvaškem pa kampi Valkanela, Čikat in Straško.

Slovenski kampi se lahko pohvalijo še z eno zelo uspešno sezono, saj so do konca avgusta beležili 11% več prihodov in 6% več nočitev kot v lanskem letu. Tako lahko do konca leta pričakujemo nekaj več kot 700.000 prihodov in okoli 2 milijona nočitev.

Obiskovalci spletne strani Avtokampi.si so lahko čez celo sezono glasovali za najboljše kampe, v septembru pa dodatne glasove oddali za 6 finalistov iz vsake kategorije. V kategoriji postajališč za avtodome je največ točk dobil prav naš PZA na Kolodvorski cesti v Kopru. Uporabniki portala so ocenili, da sodi med najbolje urejena postajališča, ki ob oskrbi avtodoma nudi tudi uporabo sanitarij in tušev. Na drugem mestu je bilo postajališče pri smučišču Rogla, na tretjem pa manjše postajališče Logarska dolina.

Marjetica Koper se vsem uporabnikom portala Avtokamp.si iskreno zahvaljuje za izkazano zaupanje in vas vabi, da nas še naprej obiskujete v tako velikem številu. Obljubimo lahko, da se bomo še naprej trudili, da bo vaše bivanje na PZA-ju v Kopru prijetno in varno.