Marjetica Koper je pred novembrskimi prazniki, ob pokopališču v Škocjanu, postavila stojnice z vso potrebno opremo za urejanje grobov. Cvetlični aranžmaji, krizanteme, sveče iz naše svečarne in drugi izdelki bodo na voljo do 1. novembra, med 8. in 17. uro. Prilagojen je tudi praznični urnik vrtnarije, ki bo 31. oktobra odprta od 7:30 do 13:00, 1. novembra pa bo zaprta.

Tudi sicer ste vljudno vabljeni v našo vrtnarijo na škocjanskem griču, kjer v skrbno negovanih nasadih in rastlinjakih vzgajamo širok asortiman najrazličnejših okrasnih rastlin, sadnih sadik in vrtnin. Skozi vse leto negujemo in ponujamo visoko kakovostne okrasne lončnice, enoletnice, balkonsko in rezano cvetje, okrasne, parkovne in sadne sadike ter javnosti manj znane tipično mediteranske rastline. Vselej so na voljo tudi naši sodelavci, ki vam bodo strokovno svetovali pri izbiri sadik in izvedbi zasaditve.

Ob tej priložnosti vas obveščamo, da letos zaradi posebnih okoliščin v soboto, 31. oktobra, naša mestna tržnica ne bo obratovala. Vabljeni ponovno v ponedeljek, 2. novembra.