Marjetica Koper in Mestna občina Koper v ponedeljek, 17. avgusta, začenjata z akcijo sterilizacije in kastracije lastniških mačk. Občankam in občanom, ki se boste za to odločili, bo omogočena 50% subvencija posega.

Veterinarski ambulanti morate občani predložiti položnico za storitve Marjetice Koper, s katero bodo preverili verodostojnost podatkov in vašo upravičenost do subvencije. V akciji sodelujejo štiri koprske veterinarske ambulante, in sicer Veterinarska ambulanta Janežič (Ulica za Gradom 21), Veterina Mačja Hiša (Kolodvorska cesta 2), Veterinarska ambulanta Koper (Istrska cesta 13) in Veterinarski center Elbivet (Kolomban 34). Akcija bo trajala do porabe sredstev namenjenih s strani Mestne občine Koper.

Marjetica Koper kot upravljalec Obalnega zavetišča še sporoča, da nas pokličite na telefonsko številko 080 88 49 ali 031 771 551 in se najavite za obisk zapuščenih živalic. Kar nekaj muck v zavetišču še vedno išče nov dom in novo priložnost za lepšo prihodnost. Za vse informacije o živalih in posvojitvah smo dosegljivi vsak dan med 7. in 14. ter med 18:30 in 21. uro. Vabljeni!