Servis in trgovina vrtne in kmetijske mehanizacije Agroključ se z današnjim dnem selita na novo lokacijo. Od četrtka, 15. septembra, nas lahko obiščete v novih prostorih v okviru naše Mestne vrtnarije na Škocjanu. Ponudba ostaja nespremenjena, prav tako tudi urnik obratovanja. Med tednom nas lahko obiščete med 7:30 in 15:00, v soboto pa med 8:00 in 12:00.

Prodajni in servisni program tudi na novi lokaciji zajemata pisano paleto vrhunskih proizvajalcev vrtnega orodja in mehanizacije. Kosilnice Stihl, krožne žage Lancman, vrtni pripomočki Fiskars, vitle in cepilniki Krpan, pršilniki in škropilnice Zupan, vodne črpalke Koshin, generatorji Ekotech, freze in mulčarji Ortolan, olja in maziva Wurth in še mnogo drugega. Na Škocjanski poti 2 v okviru Mestne vrtnarije dobite vse to in še več na enem mestu.

V Agroključu vam poleg nakupa nove opreme nudimo tudi servis in popravila različnih vrst kmetijskih in vrtnih strojev, brušenje verig motornih žag in ostala vzdrževalna dela na vaših strojih in orodjih. Za naročilo servisa smo na voljo na telefonski številki 05 66 33 752, za vsa dodatna vprašanja pa na 05 66 33 751 ali na agrokljuc@marjeticakoper.si. Vabljeni!